Pertandingan Promosi Agrotourism Tasek Gelugor melalui Facebook dan Tiktok

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
20 April 2022, Bangunan PERDA

Pada 25 & 26 Januari yang lalu, Bahagian Pembangunan Ekonomi telah melaksanakan Program Team Building PERDA-Agrotourism kepada warga kerjanya sebagai usaha memperkenalkan dan mempromosikan program yang dilaksanakan oleh PERDA. Peserta yang terlibat dengan program ini telah diberi peluang untuk menyertai Pertandingan Promosi Agrotourism Tasek Gelugor melalui platform Facebook dan juga Tiktok.

Pihak urus setia telah menerima penyertaan daripada peserta program dan telah memilih pemenang pertandingan tersebut berdasarkan 'posting' FB yang paling banyak menerima 'likes' dan 'share' serta video FYP TikTok yang tertinggi di akaun masing-masing. Hadiah telah disampaikan oleh Tn. Hj. Mohd Asri bin Baharum, Timbalan Pengurus Besar (Pembangunan) menanggung Pengurus Besar PERDA.

FOTO : Unit Perhubungan Awam PERDA
GALERI GAMBAR

AKTIVITI 2022

Penafian : PERDA tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian yang berlaku disebabkan penggunaan laman web ini.

Hak Cipta Terpelihara © PERDA 2024 / Paparan terbaik menggunakan pelayar internet Mozilla Firefox, Chrome dan Internet Explorer 11 ke atas.