Workcamp Akaun Belum Terima (ABT) & Pemurnian Kadar Sewa Premis (PERDA)

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 
29 Mei 2023 - 31 Mei 2023  |  Tamu Hotel & Suites, Kuala Lumpur

Seksyen Kutipan Hasil telah menganjurkan bengkel yang membincangkan tentang laporan tunggakan sewa serta pinjaman sehingga bulan April 2023.

Hasil daripada perbincangan, terdapat pelbagai pendapat , cadangan serta idea yang diusulkan mengenai cara serta solusi dalam menangani masalah tunggakan.

Selain itu, Seksyen Pemasaran telah turut serta dalam bengkel tersebut bagi membentangkan cadangan penambahbaikan premis sewaan PERDA
Semua peserta berpeluang melawat ke ibu pejabat Rural Capital Berhad yang merupakan syarikat milikan penuh MARA Corporation Sdn Bhd.

Rural Capital Berhad juga berfungsi sebagai sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan pengurusan bayaran balik pinjaman, perkhidmatan pembiayaan, Digital-Based Solution dan Sokongan Perniagaan bagi melihat sendiri suasana dan cara kerja telecollector.

Kredit Foto : Anis Izzaty Bashirun  |  Nor Atikah Ishak

 

AKTIVITI 2023

Penafian : PERDA tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan data atau kerugian yang berlaku disebabkan penggunaan laman web ini.

Hak Cipta Terpelihara © PERDA 2024 / Paparan terbaik menggunakan pelayar internet Mozilla Firefox, Chrome dan Internet Explorer 11 ke atas.